Нашите новости

Трособен стан од 84m2 во Карпош 2.2

Преку миксот на пудресто розова и сива боја, во ентериерот е постигнат воодушевувачки отмен и луксузен ефект.

04.04.2019

Дабар @ Саем за градежништво 2018

ДАБАР @ САЕМ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО 2018! Ве очекуваме во Хала 2 :) Комплекс ВИП Арена Борис Трајковски | Хала 2 24.10 - 28.10.2018

19.10.2018

Еднособен стан од 40m2 во Карпош 2.2

Преку миксот на пудресто розова и сива боја, во ентериерот е постигнат воодушевувачки отмен и луксузен ефект.

11.09.2018