Преостанат стан во Аеродром 7.4

Се продава стан на поткровје, со 74м2со три спални соби,ориентација СИ-ЈЗ.

Се наоѓа на ул.Пандил Шишков бр.3, нас.Аеродром. Клуч на рака.