Информации

Станбено-деловниот објект се наоѓа на ул. Коста Новаковиќ бр.7, локалитет Црква, општина Аеродром, Скопје.

Објектот се состои од:

-две подземни нивоа со гаражи,паркинзи и остави;

-приземје со вкупно 28 локали со различна големина;

-шест ката и поткровје ( мансарда ) со вкупно 98 станови со различни функционални решенија и квадратури