Информации

Станбено-деловниот објект се наоѓа на ул. Ѓорѓи Сугаре бр.12, општина Кисела Вода, Скопје.

Објектот се состои од:

-две подземни нивоа за паркинзи;

-осум ката со вкупно 135 станови со различни функционални решенија и квадратури;

-еден деловен простор со квадратура од 35м2;