Станбен Објект Кисела Вода 13.06

Инвеститор

ДАБАР дооел, Скопје

Локација

Кисела Вода, Скопје

Тип на објект

Деловни Објекти, Станбени Објекти

Година на изградба

2024

Станбениот објект Кисела Вода 13.06 се состои од 3 посебни ламели. Се наоѓа на ул. Евтим Спространов, веднаш спроти Никоб Медикал и Супер Тинекс на бул. Борис Трајковски.

  • 269 станови: од 26m2 до 70m2
  • Расположливи паркинг места на -1, -2, -3
  • Расположливи подруми на -1, -2, -3

Побрзајте и изберете го вашиот дом

  • 20 преостанати станови: од 26m2 до 66m2

Kонтактирајте не на:
 02 30 60 355; 30 60 365

Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06
Станбен Објект Кисела Вода 13.06