Вработуваме архитект, правник и сметководител

Друштвото за градежништво ДАБАР има потреба од:

  • архитект со минимум работно искуство од 5 год.
  • правник
  • сметководител

Доколку сте заинтересирани да аплицирате за отворените работни позиции или да дознаете повеќе информации, испратете го Вашето CV на dabar@t.mk или контактирајте не на +389 2 2306 0355.