Велигденски попуст на гаражни места и подруми

По повод Велигденските Празници, искористете ја оваа промотивната можност за купување на гаражно место или подрум. 

Купете:

  • Гаражно место, по промотивна цена од 220е за метар квадратен, со вклучен ДДВ.
  • Подрум по промотивна цена од 320е за метар квадратен, со вклучен ДДВ.

* Дополнителни трошоци: 3% кон Град Скопје и нотарски трошоци. 

Попустот важи за преостанатите паркинг места и подруми во Аеродром 7.4Аеродром 7.2, Кисела Вода 16.1 и Карпош 2.2.