Аеродром 4.2

Одберете Стан по Ваша Мерка!

Станбено-деловниот објект се наоѓа на ул. Коста Новаковиќ бр.17, Општина Аеродром, Скопје. 210 станови: од 30 m2 до 73 m2, 11 деловни простории: од 29 m2 до 61m2...

Дабар - Друштво за Градежништво

Градиме Доверба од 1992 година

“ДАБАР“ е меѓу првите неколку приватни фирми за градежништво во Р.Македонија. Основана е во септември 1992г. на темел на 8 годишното работно искуство на власникот во Руската федерација, 2 годишно работно искуство во Сараево, Босна и Херцеговина и 1 година во Софија, Р. Бугарија, со вложување на заштедениот капитал и сопствено знаење.

Професионалниот однос према работата и на светското ниво на организираност е постигнат во првите години од формирањето и зачуван е до денеска. Водена со сигурни раце и познавање на проблематиката од градежништвото, фирмата оствари брз напредок и развој.

За нас
Дабар - од Концепт до Креација
Дабар - од Концепт до Креација

Објекти во изградба

Одберете Стан по Ваша Мерка!

Нашите проекти

Високоградба, челични конструкции и работи во инфраструктурата.

0
успешни проекти
0
изградени станови
0
години традиција
0
задоволни клиенти

Квалитет на градба

Материјали со ISO 9001:2000 сертифициран и проверен квалитет.

Дабар - од Концепт до Креација
Конструкција

Армирано бетонска конструкција, фундирањето се изведува како темелна плоча, меѓуспратните плочи се со армиран бетон...

Дабар - од Концепт до Креација
Ѕидови

Надворешните ѕидови се изведуваат од керамички блок и термо изолација 10см, преградните ѕидови помеѓу становите...

Дабар - од Концепт до Креација
Прозори и врати

Надворешните фасадни прозори и врати по станови се изработуваат од ПВЦ термоизолирани профили и застаклени со термопан...

Дабар - од Концепт до Креација
Подови

Термо изолација е поставена на сите катови и на кров. Хидро изолација е поставена на WC-купатилата и балконите...

Дабар - од Концепт до Креација
Плафони

Плафоните во WC-купатилата се тип “Хантер - Даглас“ спуштени плафони за да се покријат видливите инсталации...

Дабар - од Концепт до Креација
Санитарна опрема

Сите станови се опремени со комплетна санитарни елеманти (WC-шоља, умивалник, кади или туш кади и славини и батерии...

Последни новости

Продажба на деловен простор со 80 м2

Продажба на деловен простор со 80 м2

Деловен простор со 80 м2 на бул.Илинден бр.160

19.05.2020

Продажба на деловен простор со 57м2

Продажба на деловен простор со 57м2

Деловен простор со 57 м2 на бул.Илинден бр.160

18.05.2020